Wat vinden anderen van Held Stukadoors?

"Half oktober 2012 heeft stucadoorsbedrijf De Held in ons huis het plafond en de wanden gestucadoord. Wij hebben het plafond wit laten spuiten en de wanden laten voorzien van Spachelputz. Over de uitvoering en de kwaliteit zijn wij zeer tevreden, het werk ziet er erg mooi en strak uit. Na het uitvoeren van de werkzaamheden werd het werk netjes en schoon opgeleverd. Wij bedanken de firma De Held voor de bewezen diensten en zullen hem zeker aanbevelen aan anderen".
Peter en Bea, (November 2012) Hilversum

"Medio sept. 2012 hebben wij door Held Stukadoors van ons huis het plafond circa 50 m2 en de wanden 70 m2 laten stukadoren. Tevens hebben wij het plafond wit laten spuiten en de wanden laten voorzien van Spachelputz. De firma De Held heeft kwaliteit van het werk hoog in het vaandel staan, nu dit hebben wij ondervonden. Over de uitvoering en de kwaliteit zijn wij dik tevreden, het werk ziet er erg mooi en strak uit en het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Na het uitvoeren van de werkzaamheden werd het werk netjes en schoon opgeleverd. Hierbij bedanken wij de firma De Held voor de bewezen diensten en zullen hem zeker aanbevelen aan anderen".
Peter en Bea, (November 2012) Hilversum

"Held stukadoors heeft goed werk afgeleverd. Ik kan het bedrijf iedereen aan raden".
Matthijs Crena de Iongh (September 2012) Bergen

"Held Stukadoors staat garant voor vakwerk; strak en mooi stucwerk. Gemaakte afspraken worden nagekomen en kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel. Dit in combinatie met een goede prijs/kwaliteit verhouding is een aanbeveling waard".
Elle (september 2012) Almere

"Superstrakke muren voor een nette prijs, ik ben erg tevreden en raad dit bedrijf zeker aan.".
Rob Visee (januari 2012)

"strakke afspraken, duidelijk en erg goed werk afgeleverd. Dit stucadoors bedrijf kan trots zijn op wat ze doen want het is echt perfect tegen een redelijk bedrag. Voor een volgende klus kies ik weer voor Held Stucadoors".
Fred Jansen (maart 2011)

Vraag een offerte aan!

Woning te koop?

Interieur

Interieur